Сайтът е изготвен по проект BG16RFOP002-2.024-1300-C02 „Развиване и налагане на пазара на фасаден инженеринг“, с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Производство

„Дин инженеринг груп“ ООД разполага със CNC Рутер за изключително прецизно рязане, разкрояване, фрезоване и гравиране на различни видове материали като алуминий, плексиглас, ламарина, PVC, ПДЧ, МДФ, Крион, Кориан, Valchromatt, композити (Еталбонд) и шперплат.

Работната площ на машината е 2000/4200 мм, а дебелината на обработвания материал може да варира от 1мм до 200 мм. Прецизност на рязане и гравиране с точност до 0.01 мм.

Къде намира приложение
Приложение CNC рутера?

  • Строителство – за обработка и оформяне на фасадни материали, като алуминиеви композитни панели, HPL и др.
  • Рекламната и други индустрии – за гравиране и рязане на знаци, табелки, изработване на сувенири, декорации, орнаменти и разнообразни детайли от материали като пластмаси, плексигласи, бонд и др.
  • Дървообработващата промишленост – за гравиране и рязане на различни форми от мдф, пдч, дърво, оформяне на врати, вратички за мебели, дърворезби и др.

CNC Рутер

Възможност за:

3D CAD параметрично моделиране на елементите
Фрезоване на калъпи за вакуум форми
Фрезоване на матрици и шаблони
Фирмата разработва продуктови прототипи за различни по вид мебели и компоненти за тях
Възможност за работа с : CAD / CAM, като Type3, ArtCam, Castmate, UcanCam, софтуер за гравиране Artcut, Coredraw и др.

Имате проект, с който мислите, че ще можем да ви бъдем полезни?
Не се колебайте да ни потърсите.