Сайтът е изготвен по проект BG16RFOP002-2.024-1300-C02 „Развиване и налагане на пазара на фасаден инженеринг“, с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Ние сме ДИН Инженеринг Груп

Дин Инженеринг Груп е бързоразвиваща се компания, създадена през 2018 г. Ние сме добре известни с превъзходното си качество и обслужване в областта на фасадния инженеринг и производството на високотехнологични фасади. Услугите , които предоставяме обхващат целия процес от проучване,консултиране, заснемане и проектиране на обекта до производство, управление и инвеститорски контрол.

Фирмата разполага с оборудване от най-ново поколение 3D лазерен скенер, CNC рутер и т.н. Дин Инженеринг Груп използва висококачествената технология на производство, за да подобрим нашите продукти за нашите клиенти.

Утвърдена на българския пазар като водещ и предпочитан партньор, Компанията ни е оценена с високото си качество и по-добро следпродажбено обслужване.

Благодарение на специалистите си с над 10 години опит във фасадното консултиране стъпките ни напред са все по-сигурни и уверени.

Ние от Дин Инженеринг Груп имаме за цел да предоставим един по-прецизен и по-качествен фасаден продукт, за да подкрепим инвеститорите и да улесним архитектите в създаването на мечтаните им фасади.

Екип

арх. Димитър Стайков

Изпълнителен директор

инж. Райко Смилянов

Инженер-проектант

Минко Нанков

Машинен оператор

Имате проект, с който мислите, че ще можем да ви бъдем полезни?
Не се колебайте да ни потърсите.